Trek moeiteloos je ideale klant aan met een magische huisstijl

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Eén ding weet je wel: je wilt opvallen met een huisstijl die er professioneel uitziet en echt bij je past. Maarja hoe kom je er nou in vredesnaam achter wat er echt bij je past? No worries, ik coach jou door je keuzestress heen en samen toveren wij jouw bedrijfsidentiteit om in kleur en vorm! Misschien fijn om te weten: dat doen we d.m.v. een Pinterestbord dat we uitvoerig samen doorspreken, daarnaast zijn er ook een aantal contactmomenten via Zoom, zodat we niet veel onnodig heen en weer aan het mailen zijn en ik extra goed kan aanvoelen en uitvragen of we de juiste kant op gaan!

WAT ZIJN MIJN OPTIES?

Logo en huisstijl ontwerp

Luke, i am your designer!

Intakegesprek
Checklist
Pinterest moodboard
Een gesprek om al het
bovenstaande door te spreken
Een logo en een sublogo 
of beeldmerk/favicon
Een kleurenpalet
Max 3 correctie rondes
Alles aangeleverd in verschillende bestandsformaten.
Brandsheet 
Een lettertype selectie
Huisstijl patronen/grafische elementen
Je mag me ook na de oplevering nog contacten voor advies en tips.

v.a. 1850,- | duur 5/6 weken

Master Huisstijl a.k.a Jedi

JA, DIT WIL IK!

Een lettertype selectie
Huisstijl patronen/grafische elementen
Je mag me ook na de oplevering nog contacten voor advies en tips.

v.a. 850,- | duur 2/3 weken

Mini huisstijl a.k.a Lil' Padawan

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Mini huisstijl a.k.a Lil' Padawan

Jij wil uitstralen waar je voor staat! Hierna kun jij als een ware Obi-Wan door het leven. Met deze huisstijl wordt je ideale klant aangetrokken en de klanten die je liever niet hebt rennen zo hard als ze kunnen terug naar de "Dark Side" (voor de niet nerds, ze denken: "mij niet bellen"). 

Investeren vind je nog spannend en misschien weet je nog niet helemaal wie je wil zijn als ondernemer, maar één ding weet je wel, je wil er professioneel uit zien! Met dit pakket zorg ik dat de basis daarvoor wordt aangelegd. 

Intakegesprek
Checklist
Pinterest moodboard
Een gesprek om al het
bovenstaande door te spreken
Een logo en een sublogo 
of beeldmerk/favicon
Kleurenpalet
Max 3 correctie rondes
Alles aangeleverd in verschillende bestandsformaten.
Brandsheet

JA, DIT WIL IK!

in 7 stappen

Werkwijze Huisstijl

We beginnen met een Kennismakingsgesprek, via bellen, of beeldbellen. Niet alleen handig voor de offerte straks, maar zo kun je ook meteen voelen of er een klik is. Want dat is in een proces als deze zeker van belang.

Na akkoord op de offerte en de door jou overgemaakte aanbetaling van 30% krijg je een digitaal invulbare checklist toegestuurd. Aan de hand hiervan maak ik straks een Pinterestbord aan. Voor jezelf kan dit ook handig zijn, om zo tot de kern te komen, welke richting je op wilt met je bedrijf. 

Daarna maak ik aan de hand van jouw ingevulde checklist een (verborgen) Pinterestbord aan. Ik nodig je uit op dit bord, zodat je ook zelf (als je dat wil) lekker kunt pinnen wat jij mooi vindt. Hoeven niet alleen logo’s te zijn, maar mogen ook moodboards, illustraties, verpakkingen, etc zijn. 

Vervolgens spreken we, bijvoorbeeld telefonisch of via beeldbellen af om het bord samen door te spreken. Wat vind je wel en wat vind je niet mooi. Wat past goed bij jou en bij je bedrijf en wat juist helemaal niet. Zo krijg ik stapje voor stapje een steeds beter beeld van wat je mooi vindt.

Dan mag jij lekker achterover leunen en ga ik aan de slag met je logo, kleurenpalet en evt. lettertypes en grafische elementen. Ik ontwerp meestal een logo en een sublogo. Het sublogo kun je bijvoorbeeld gebruiken voor Social media. Tijdens het proces houd ik je goed op de hoogte van de vorderingen via videopresentaties, waarna we weer even alles doorspreken via Zoom.

Ik lever alle gemaakte onderdelen bij je aan die je nodig hebt en een samenvatting in de vorm van een brandsheet.

Voorheen deed ik nog na oplevering een adviesgesprek, maar ik merkte dat de ondernemers er meer aan hebben als ze na de oplevering nog contact met me kunnen opnemen voor advies en tips. Zo kunnen ze me bijvoorbeeld even mee laten kijken als ze iets ontworpen hebben.

En sturen maar!

Doe mij zo'n magische huisstijl!

Ben jij er klaar voor om eindelijk uit te gaan stralen wie je bent en alles professioneler, maar vooral leuker te maken? Vul dan snel het aanvraagformulier in, dan neem ik zsm contact met je op en plannen we een kennismaking in.

Ik neem z.s.m. contact met je op 

Je bericht is verstuurd! 

Veelgestelde vragen:

Ja, dat kan. In principe betaal je vooraf al 30% en bij aanlevering de rest. Maar het resterende bedrag kunnen we nog in tweeën delen, zodat je het wat meer verspreid kunt betalen. 

Nee, het kleinste pakket is de 'Mini Huisstijl', deze is altijd met kleurenpalet erbij, omdat je daar het meeste aan hebt. Ga je bijvoorbeeld een website zelf bouwen of laten bouwen? Dan is het noodzakelijk dat daar een kleurenpalet bij zit. Het liefst voer je deze ook overal in door, zodat je een consistente uitstraling creeërt.

Dat kan! Neem vooral een kijkje in mijn portfolio en je zult zien, dat niet elke huisstijl een kopie is van die van mij ;). Mijn specialiteit is me inleven en invoelen in een ander, dat is het grote voordeel van HSP'er zijn! (Denk je nu, wat is dat nu weer? Google het maar eens voor de grap). Ik luister naar jouw wensen en we gaan samen opzoek naar wat er echt bij jou en jouw klanten past. Ik zal je nooit en te nimmer iets opdringen. Maar kijk je in mijn portfolio en denk je: "Nou dit spreekt me werkelijk allemaal niet aan." Dan is het misschien wel beter om nog even verder te kijken. Wie weet kan ik je naar één van mijn collega ontwerpers doorverwijzen, we hebben immers allemaal een eigen stijl en wellicht zit er daar wel iemand tussen die helemaal bij je past!

  • Je weet waar je voor staat met je bedrijf, alleen lukt het je zelf niet om dat visueel niet voor elkaar krijgen. 

  • Je bent op zoek naar een professionele uitstraling voor je bedrijf, maar je wil wel echt jouw persoonlijkheid laten zien, zodat je de juiste klanten in één oogopslag aantrekt. 

  • Je ook de waarde hiervan begrijpt en bent bereid hier niet alleen geld, maar ook tijd in te investeren. Uiteraard doe ik het meeste werk, maar ik heb jouw input en feedback nodig om er echt iets te maken dat op jouw lijf (en die van je klanten) geschreven is. Teamwork, makes the dream work!

  • Je dit het liefst doet met iemand met wie je een klik hebt.

  • Je wil graag serieus genomen worden met je bedrijf, maar je wil dat doen op je eigen voorwaarden en niet zoals dat hoort volgens anderen.

  • Je wordt blij van mijn portfolio  ;)

  • Voor jou is het ook superbelangrijk dat er een klik is!

  • Het is heel belangrijk voor het proces als je je vertrouwen durft te leggen in mijn expertise als ontwerper. Als je van jezelf weet dat je het ontzettend moeilijk vind om dit uit handen te geven en eigenlijk het liefst naast een ontwerper zit om te micromanagen, dan gaat het helaas niet werken tussen ons. 

  • Als je al lichtelijke braakneigingen krijgt bij het zien van mijn portfolio en website, dan zeg ik: ren, ren zo hard als je kunt de andere kant op!

  • Als je nog niet goed inzichtelijk hebt waar je voor staat met jouw bedrijf en welke klanten jij wilt bedienen, dan is het raadzaam om daar eerst mee aan de slag te gaan en bijvoorbeeld te investeren in een coach. Des de helderder jij alles op een rijtje hebt, des de duurzamer je huisstijl. Zo voorkom je dat je over een half jaar weer toe bent aan een nieuwe huisstijl.

Allereerst, is me het in al die tijd nooit gebeurd dat iemand het niet mooi vond wat ik voor ze ontwierp. Dat komt, omdat er tijdens het proces meerdere feedback rondes zijn, waarin we alles steeds bijschaven, net zo lang tot jij het mooi vindt! Dat begint eigenlijk al bij het samenstellen van het Pinterestbord, vanaf dat moment kijken we niet alleen naar wat je wel mooi vindt, maar ook naar waar we mijlenver vandaan moeten blijven! Dat is voor mij net zo belangrijk om te weten ;)
Mocht jij nou toch die ene persoon zijn bij wie het niet lukt, dan betaal je alleen de 30% aanbetaling en de rest krijg je terug.

Op naar het aanvraagformulier!

KLIK HIER!

Op naar het aanvraag-formulier!

ik mag Ontwerpen voor de leukste klanten, lucky me!

Klik hier voor meer portfolio

Waar moet ik beginnen. Manja heeft mijn logo en huisstijl ontworpen. Ook heeft Manja mijn CV op een geweldige manier in mijn huisstijl ontworpen, ook  offertes, opdrachtbevestigingen en visitekaartjes. Kortom alles wat moet worden ontworpen, laat ik aan Manja over. Ik kan Manja aan iedereen aanbevelen. Ze schakelt snel, heeft aan 1 woord voldoende en levert exact op wat ik in mijn hoofd heb. Manja neemt alle tijd voor je en denkt graag mee. Het liefst houd ik Manja dus voor mijzelf ;-)

Chantal Jansen Wetenswaardig

Chantal Jansen | Wetenswaardig

Wat anderen zeggen!

Manja heeft voor mijn Instagram-account Brenda Kookt Canva templates ontworpen, daarnaast ook een e-book, media kit en een bedankkaartje, allemaal passend bij mijn huisstijl. Communicatie met Manja heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft echt gekeken naar wat bij mij past, hierdoor zijn het prachtige Canva templates geworden die ik bijna dagelijks gebruik.

Brenda Hoff 
Brenda Kookt

Brenda Hoff | Brenda Kookt

Wat anderen zeggen!

Wat ben ik ontzettend blij met mijn huisstijl! Toen ik begon met mijn bedrijf heb ik zelf in Canva een logo in elkaar gefietst, prima voor toen maar niet passend voor nu. Het is zo tof om te zien hoe snel Manja in de gaten had wat bij me past. De communicatie verliep heel soepel en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Ik kan iedereen een samenwerking met Manja aanraden, ze is écht goed! En ook nog eens een super leuk mens!

Esther Botter
VirtualEs VA

Esther Botter | VirtualEs VA

Wat anderen zeggen!

“Wist je dat Manja’s middle name ‘overdeliverer’ is? Ik ook niet, maar dat ontdekte ik toen ze aan de slag ging met mijn huisstijl! Nieuw logo, nieuwe kleuren… en ongeveer 8467 grafische elementjes in alle soorten en maten kreeg ik in mijn inbox. Ik kan helemaal los, haha! Fijn om met deze mooie basis mijn nieuwe merk in de wereld te gaan zetten! Het moest licht, lucht en positieve vibes uitstralen, maar ook kracht, en volgens mij is dat hartstikke goed gelukt. Kijk maar op mijn website! 😍)”

Annelies Ludwig-Kaan | Zon in je Copy

Annelies Ludwig-Kaan | Zon in je Copy

Wat anderen zeggen!

Jennifer de vries
Wilde Bloemen

“Ik liet de logo’s aan een vriendin zien en het eerste wat ze zei; oh ja, dit ben jij, past echt helemaal. Een mega compliment voor jou! Ik ben er echt dolgelukkig mee. “

Jennifer de Vries | Wilde Bloemen

Wat anderen zeggen!

Valentin Tone
Nike

Manja created a beautiful logo for a major project within our company. From day one she was very responsive and all of the design effort was led by her. From a simple set of requirements, she was able to use her creativity and created something beautiful.

Valentin Tone | Nike

Wat anderen zeggen!

Marloes Ratten
Macramé for beginners

“Zooo leuk! Dankjewel :D. Ik ben echt groot fan van de kleine illustraties die erbij zitten,
heel passend! Ook de kleurencombi is heel mooi!
Mijn eigen brein wordt er al helemaal crea bea van dus dat is mooi :D”

Marloes Ratten | Macramé for Beginners

Wat anderen zeggen!

Sanne Gorter
Horse and the City

Manja is absoluut een aanrader! Ze is twee keer voor mij aan de slag gegaan: één keer met een ontwerp voor een logo en één keer voor een ontwerp voor onze bruiloft uitnodigingen, inclusief een beeldmerk. Manja luistert goed naar je wensen en heeft daarnaast ook zelf frisse ideeën. Beide keren was het ontwerp een schot in de roos!

Sanne Gorter | Horse and the City

Wat anderen zeggen!

Remko Drubbel
Mr. Drubbel

Manja Ontwerpt heeft voor mij een huisstijl en bij behorende branding ontworpen. Bij het hele proces werd ik perfect op de hoogte gehouden en was veel ruimte voor eigen input.
Erg tevreden met het eind resultaat, Manja is mijn go to voor alles wat grafisch ontworpen moet worden!

Remko Drubbel | Mr. Drubbel

Wat anderen zeggen!

Isabelle Manschot
Band met de Horeca

Wat ben jij goed! Idee opperen en dan met een plan komen die geheel aansluit bij onze wensen!! Topper! Wij zijn erg blij met alles wat jij hebt gedaan voor ons. Van tips, communicatie en snelheid, in 1 woord: super!!!

Isabelle Manschot | Band met de Horeca

Wat anderen zeggen!

Jurian Stevens
Impact Adventures

Manja heeft ons geholpen met het ontwikkelen van onze nieuwe huisstijl. We hebben goed kunnen samenwerken en is Manja uiteindelijk tot een perfect resultaat gekomen

Jurian Stevens | Impact Adventures

Wat anderen zeggen!

Auke Tummers
Samen

Het enthousiasme, de kennis, motivatie, creativiteit, veel ideeën, luisteren naar onze wens, waren onder meer de aspecten, vaardigheden en waarden die ons aansprak in Manja Ontwerpt. Onze ideeën waar wij met ons concept heen wilden werden verwerkt in het huisstijl ontwerp. En wat is het resultaat mooi!

Auke Tummers | Samen

Wat anderen zeggen!

Jenny Juist

Wat zo fijn aan Manja is, is dat ze kijkt naar jouw stijl en niet haar eigen stijl opdringt, wat je toch vaak bij ontwerpers hebt. Ze geeft goed advies over wat wel en niet gaat werken en stuurt daarmee naar de juiste oplossing. Ze werkt ook snel en secuur. Bij Manja aan het juiste adres!

Jenny Juist

Wat anderen zeggen!

Jenny Juist

Manja heeft ons al meerdere keren op een prettige en vlotte wijze geholpen. Of het nu gaat om een website ontwerp of het ontwikkelen van een huisstijl. Zoek je een ontwerper die met je meedenkt, zelf ook met goede ideeën komt en zichzelf ook nog eens steeds opnieuw uitvindt, dan ben je bij haar zeker aan het juiste adres!

Reinard Everts | NSFO

Wat anderen zeggen!

Volg me ook op instagram!

KVK: 76856240 • BTW: NL003117909B22 • ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER