Iemand die aan één woord genoeg heeft en mijn huisstijl volledig begrijpt

Je hebt een lekker lopend bedrijf en je krijgt steeds meer een idee waar je kwaliteiten liggen. Wat je liever uit handen geeft is alles wat met het visuele deel te maken heeft, want dat kost je simpelweg te veel tijd. Bovendien wil je graag dat het er mooi in één lijn en professioneel uitziet. 

Om nou een vaste ontwerper in dienst te nemen gaat een beetje te ver. Maar iemand die jou en je huisstijl door en door kent, dat zou superfijn zijn! Iemand die aan één woord genoeg heeft en zo het e-book, facturatiepapier, visitekaartje of bedankje voor je tevoorschijn tovert!

Die iemand dat ben ik en ik word graag onderdeel van jouw team! En dat kan zonder ergens aan vast te zitten. Is er iets dat in jouw huisstijl ontworpen moet worden? Say no more, ik kom to the rescue! 🧚‍♀️✨

Manja in je team

VERTEL ME MEER!

  • Des de meer ik voor jou heb ontworpen, des de meer alles mooi in lijn met elkaar eruit gaat zien. Zo wordt jouw merk superherkenbaar.

  • Twijfelde je vroeger nog wel eens of alles er wel professioneel genoeg uit zag? Die tijd is helemaal voorbij, want als ik het voor je ontwerp kun je met vertrouwen voor de dag komen met je facturatiepapier/e-books/socialposts (en ga zo maar door)

  • Gaanderweg leer ik niet alleen je huissstijl, maar ook jou supergoed kennen. Ik weet straks precies wat jij wel en niet graag ziet, dus oefenloos heen en weer mailen, welnee! Iets kleins tussendoor is zo gepiept!

  • Ben je bezig met een webdesigner of een illustrator en twijfelen jij of zij of er zo de juiste weg in geslagen wordt met je huisstijl? "Even een appje/mailtje/dm naar Manja sturen!" En je kunt weer met een gerust hart door!

  • Heb je een leuk idee, maar ben je nog niet helemaal zeker hoe je het uit wil voeren? Ook hierin denk ik graag mee. Ook als het iets is voor op de lange termijn en direct uitvoerbaar is.

  • Met mij heb je niet alleen een ontwerper, maar ook een sparringspartner. Het is gewoon superfijn als er iemand met je mee kan denken over bepaalde ontwerpvraagstukken en het is ook nog eens gezellig ;)

Esther Botter van VirtualEs

 "De communicatie verloopt heel soepel en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ik kan iedereen een samenwerking met Manja aanraden, ze is écht goed! En ook nog eens een super leuk mens!"

Even alle voordelen op een rijtje:

Chantal van Wetenswaardig

 "Ik kan Manja aan iedereen aanbevelen. Ze schakelt snel, heeft aan 1 woord voldoende en levert exact op wat ik in mijn hoofd heb. Manja neemt alle tijd voor je en denkt graag mee. Het liefst houd ik Manja dus voor mijzelf ;-)"

Say no more, ik wil kennismaken!

Veelgestelde vragen:

Dat is geen probleem, of je nou veel of weinig te ontwerpen hebt, je bent altijd welkom! 

Dat ligt er aan wat voor opdracht het is en wat er allemaal aan moet gebeuren. Ook ligt het er aan hoe snel jij zelf reageert. Maar over het algemeen kan ik snel schakelen. Zeker als ik je huisstijl wat beter ken, zijn sommige kleine opdrachten zo gepiept.

Jammer, maar uiteraard ben je altijd vrij om een andere samenwerking aan te gaan. Wel fijn als je het me even laat weten!

Nu weet ik het echt zeker!

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

ik mag Ontwerpen voor de leukste klanten, lucky me!

Klik hier voor meer portfolio

Waar moet ik beginnen. Manja heeft mijn logo en huisstijl ontworpen. Ook heeft Manja mijn CV op een geweldige manier in mijn huisstijl ontworpen, ook  offertes, opdrachtbevestigingen en visitekaartjes. Kortom alles wat moet worden ontworpen, laat ik aan Manja over. Ik kan Manja aan iedereen aanbevelen. Ze schakelt snel, heeft aan 1 woord voldoende en levert exact op wat ik in mijn hoofd heb. Manja neemt alle tijd voor je en denkt graag mee. Het liefst houd ik Manja dus voor mijzelf ;-)

Chantal Jansen Wetenswaardig

Chantal Jansen | Wetenswaardig

Wat anderen zeggen!

Manja heeft voor mijn Instagram-account Brenda Kookt Canva templates ontworpen, daarnaast ook een e-book, media kit en een bedankkaartje, allemaal passend bij mijn huisstijl. Communicatie met Manja heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft echt gekeken naar wat bij mij past, hierdoor zijn het prachtige Canva templates geworden die ik bijna dagelijks gebruik.

Brenda Hoff 
Brenda Kookt

Brenda Hoff | Brenda Kookt

Wat anderen zeggen!

Wat ben ik ontzettend blij met mijn huisstijl! Toen ik begon met mijn bedrijf heb ik zelf in Canva een logo in elkaar gefietst, prima voor toen maar niet passend voor nu. Het is zo tof om te zien hoe snel Manja in de gaten had wat bij me past. De communicatie verliep heel soepel en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Ik kan iedereen een samenwerking met Manja aanraden, ze is écht goed! En ook nog eens een super leuk mens!

Esther Botter
VirtualEs VA

Esther Botter | VirtualEs VA

Wat anderen zeggen!

“Wist je dat Manja’s middle name ‘overdeliverer’ is? Ik ook niet, maar dat ontdekte ik toen ze aan de slag ging met mijn huisstijl! Nieuw logo, nieuwe kleuren… en ongeveer 8467 grafische elementjes in alle soorten en maten kreeg ik in mijn inbox. Ik kan helemaal los, haha! Fijn om met deze mooie basis mijn nieuwe merk in de wereld te gaan zetten! Het moest licht, lucht en positieve vibes uitstralen, maar ook kracht, en volgens mij is dat hartstikke goed gelukt. Kijk maar op mijn website! 😍)”

Annelies Ludwig-Kaan | Zon in je Copy

Annelies Ludwig-Kaan | Zon in je Copy

Wat anderen zeggen!

Jennifer de vries
Wilde Bloemen

“Ik liet de logo’s aan een vriendin zien en het eerste wat ze zei; oh ja, dit ben jij, past echt helemaal. Een mega compliment voor jou! Ik ben er echt dolgelukkig mee. “

Jennifer de Vries | Wilde Bloemen

Wat anderen zeggen!

Valentin Tone
Nike

Manja created a beautiful logo for a major project within our company. From day one she was very responsive and all of the design effort was led by her. From a simple set of requirements, she was able to use her creativity and created something beautiful.

Valentin Tone | Nike

Wat anderen zeggen!

Marloes Ratten
Macramé for beginners

“Zooo leuk! Dankjewel :D. Ik ben echt groot fan van de kleine illustraties die erbij zitten,
heel passend! Ook de kleurencombi is heel mooi!
Mijn eigen brein wordt er al helemaal crea bea van dus dat is mooi :D”

Marloes Ratten | Macramé for Beginners

Wat anderen zeggen!

Sanne Gorter
Horse and the City

Manja is absoluut een aanrader! Ze is twee keer voor mij aan de slag gegaan: één keer met een ontwerp voor een logo en één keer voor een ontwerp voor onze bruiloft uitnodigingen, inclusief een beeldmerk. Manja luistert goed naar je wensen en heeft daarnaast ook zelf frisse ideeën. Beide keren was het ontwerp een schot in de roos!

Sanne Gorter | Horse and the City

Wat anderen zeggen!

Remko Drubbel
Mr. Drubbel

Manja Ontwerpt heeft voor mij een huisstijl en bij behorende branding ontworpen. Bij het hele proces werd ik perfect op de hoogte gehouden en was veel ruimte voor eigen input.
Erg tevreden met het eind resultaat, Manja is mijn go to voor alles wat grafisch ontworpen moet worden!

Remko Drubbel | Mr. Drubbel

Wat anderen zeggen!

Isabelle Manschot
Band met de Horeca

Wat ben jij goed! Idee opperen en dan met een plan komen die geheel aansluit bij onze wensen!! Topper! Wij zijn erg blij met alles wat jij hebt gedaan voor ons. Van tips, communicatie en snelheid, in 1 woord: super!!!

Isabelle Manschot | Band met de Horeca

Wat anderen zeggen!

Jurian Stevens
Impact Adventures

Manja heeft ons geholpen met het ontwikkelen van onze nieuwe huisstijl. We hebben goed kunnen samenwerken en is Manja uiteindelijk tot een perfect resultaat gekomen

Jurian Stevens | Impact Adventures

Wat anderen zeggen!

Auke Tummers
Samen

Het enthousiasme, de kennis, motivatie, creativiteit, veel ideeën, luisteren naar onze wens, waren onder meer de aspecten, vaardigheden en waarden die ons aansprak in Manja Ontwerpt. Onze ideeën waar wij met ons concept heen wilden werden verwerkt in het huisstijl ontwerp. En wat is het resultaat mooi!

Auke Tummers | Samen

Wat anderen zeggen!

Jenny Juist

Wat zo fijn aan Manja is, is dat ze kijkt naar jouw stijl en niet haar eigen stijl opdringt, wat je toch vaak bij ontwerpers hebt. Ze geeft goed advies over wat wel en niet gaat werken en stuurt daarmee naar de juiste oplossing. Ze werkt ook snel en secuur. Bij Manja aan het juiste adres!

Jenny Juist

Wat anderen zeggen!

Jenny Juist

Manja heeft ons al meerdere keren op een prettige en vlotte wijze geholpen. Of het nu gaat om een website ontwerp of het ontwikkelen van een huisstijl. Zoek je een ontwerper die met je meedenkt, zelf ook met goede ideeën komt en zichzelf ook nog eens steeds opnieuw uitvindt, dan ben je bij haar zeker aan het juiste adres!

Reinard Everts | NSFO

Wat anderen zeggen!

En sturen maar!

Ik zie zo'n samenwerking wel zitten!

Zin in een nieuw teamlid? Vul dan snel het aanvraagformulier in, dan neem ik zsm contact met je op en plannen we een kennismaking in.

Ik neem z.s.m. contact met je op 

Je bericht is verstuurd! 

Volg me ook op instagram!

KVK: 76856240 • BTW: NL003117909B22 • ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER