En dan heb je een huisstijl, maar eh...

Tja dan komt eigenlijk pas de echte hobbel. Want nu moet je hem gaan toe passen en doorontwikkelen, in bijvoorbeeld je LinkedIn omslag, je posts, facturatiepapier, visitekaartjes, etc. 

Bij veel ondernemers breekt dan het zweet uit en dat snap ik wel. Hoe doe je dat nou allemaal op een goede consequente manier? Dat uitzoeken en uitproberen kost zoveel tijd!

Don’t worry, dat kun je aan mij overlaten! Ook als je niet je huisstijl door mij hebt laten ontwerpen. Ik heb meer dan 16 jaar ervaring in het doorvoeren van huisstijlen op zowel drukwerk als digitale uitingen dus kom maar door. 

Losse ontwerpen

VERTEL ME MEER!

Luke, i am your designer!

Mini huisstijl a.k.a Lil' Padawan

PRINT/DRUKWERK

 • Visitekaartje v.a. 150,-
 • Flyer v.a. 150,-
 • Poster v.a. 150,-
 • Bedankkaart v.a. 150,-
 • Kerstkaart v.a. 150,-
 • Notitieblokje v.a. 150,- 
 • Backdrop v.a. 150,- 
 • Roll-up banner v.a. 150,-
 • Foamboard v.a. 150,- 
 • Certificaat v.a. 150,-
 • Profielfoto in huisstijl v.a. 75,-
 • Blog omslag template in Canva v.a. 150,-
 • Facturatie/offerte achtergrond te gebruiken in Moneybird v.a. 150,-
 • Facturatie/offerte achtegrond te gebruiken in Moneybird v.a. 150,-
 • E-mail handtekening v.a. 150,-
 • Website banner v.a. 75,-
 • E-book templates in Canva v.a. 350,-
 • Social media post v.a. 75,-
 • LinkedIn en Facebook omslag v.a. 150,-
 • Voorstel document 3 pag. v.a. 290,-
 • Opdrachtbevestiging document v.a. 290,-
 • Narrow Casting scherm v.a. 150,-

Op deze menukaart vind je een greep uit wat ik voor je kan betekenen, met daarbij een vanaf prijs. Elke opdracht is namelijk weer een beetje anders. Zo zal ik per opdracht moeten inschatten hoeveel tijd ik er ongeveer mee bezig ben, hoeveel pagina's heeft het, moet er beeld bij gezocht worden of niet, moet er nieuw concept bijbedacht worden? Maar zo krijg je een beetje een idee in welke richting je ongeveer moet denken. Kijk ook eens naar mijn Portfolio!

Digitaal

Welkom bij de Magische Menukaart!

OOOH JA, DAT WIL IK!

En wat dan nu?

Je weet wat je wil laten ontwerpen

Deze opdrachten ontstaan op aanvraag. Stuur me een mailtje via het contactformulier. We hebben even een korte call, online of gewoon via de telefoon waarbij we even sparren en daarna stuur ik een offerte. Nadat alles helder is, tekst, alle huisstijlonderdelen en evt specificaties aa≠ngeleverd en formaat duidelijk, ga ik voor je aan de slag.

Het woord 'overdeliverer' is al meerdere keren de revue gepasseerd bij mijn klanten. Tijdens het ontwerp proces maak ik altijd meerdere voorstellen voor de eerste opzet en daarna is er uiteraard ook nog ruimt voor eventuele aanpassingen. 

Indien nodig denk ik met je mee over formaat, druktechnieken en/of materiaal, of bel ik er even achteraan bij bijvoorbeeld een drukker of andere partij om zo de benodigde specificaties te achterhalen. Ik lever altijd alles drukklaar aan, maar je levert zelf het drukwerk aan bij de drukker.

Gaat het bijvoorbeeld om iets digitaals in een online omgeving, zoals een banner voor je website, een Social Media post of een blog template? Dan presenteer ik het altijd dusdanig alsof het in je website of social omgeving in gemonteerd is. Het meeste kan ik voor je ontwerpen in Canva, je krijgt dan ook altijd een linkje waarmee je zelf evt je teksten kunt aanpassen waar nodig, of het ontwerp als basis kunt gebruiken voor andere varianten die je zelf kunt ontwerpen.

Veelgestelde vragen:

Je huistijlonderdelen zijn bijvoorbeeld, het lettertype dat je gebruikt, je logo, grafische elementen, iconen, kleurcodes en nog eventueel andere dingen die bij je huisstijl horen.

Check altijd goed wat voor licentie de lettertypes hebben die in je huisstijl zitten. Zijn ze gratis, zoja, dubbelcheck dan ook even of deze ook gratis zijn voor commercieel gebruik. Gebruik jij een betaalt lettertype, dan is het meestal zo dat ik ook een aparte licentie nodig heb, want je mag het lettertype dan niet zomaar met iemand anders delen. De kosten van deze licentie zal ik later verrekenen in de factuur.

Buiten dat ik hier al ruim 20 jaar ervaring mee heb, zorg ik altijd dat ik goed luister naar je wensen. En bovedien kijk ik altijd even naar hoe je huisstijl tot zover is toegepast, zodat alles mooi in één lijn blijft met elkaar. Heb je een huisstijlhandboek of brandsheet dan bestudeer ik die ook altijd goed. Sommige ondernemers zijn misschien niet zo blij met hoe ze tot zover hun huisstijl hebben doorgevoerd en dan geef ik er net weer even andere draai aan, met een mooi Manja Ontwerpt sausje eroverheen natuurlijk ;) 

Je kunt er vanuit gaan dat er overal zeker twee correctierondes bij zitten. Ik ontwerp altijd meerdere voorstellen, je kiest er eentje en vanuit daar zou het kunnen zijn dat je nog well een dingetje  net even wat anders zou willen zien. Je krijgt vervolgens een nieuwe pdf met de aangepaste versie en meestal is het dan al akkoord. Mocht er dan nog iets in zitten, pas ik dat nog even snel voor je aan, daarna is het akkoord en kun je lekker aan de slag met je nieuwe ontwerp. De hoeveelheid correctierondes kunnen per ontwerp een beetje afwijken, maar ik zet dit altijd duidelijk in de offerte. Als je tijdens dit proces over deze correctierondes heen gaat, dan laat ik je dat weten en wordt er vanaf dat moment het uurtarief gehanteerd. Ik hou dan uiteraard netjes mijn uren bij.

Simpele dingen kan ik zelf illustreren of fotograferen, maar als er iets aangekocht moet worden op een Stockfoto/illustratie website dan wordt dat (uiteraard altijd in overleg) later in de factuur verrekend. Ik kan je ook indien nodig doorverwijzen naar een fotograaf of illustrator uit mijn netwerk. Ik breng je in contact met de betreffende partij en deze zal jou dan later zelf factureren. Wel heb ik zelf het contact over de opdracht, het kan zijn dat het wenselijk is dat jij zelf ook hierin betrokken blijft tijdens het proces.

Nu weet ik het zeker, ik wil zo'n magisch ontwerp!

KLIK HIER

ik mag Ontwerpen voor de leukste klanten, lucky me!

Klik hier voor meer portfolio

Waar moet ik beginnen. Manja heeft mijn logo en huisstijl ontworpen. Ook heeft Manja mijn CV op een geweldige manier in mijn huisstijl ontworpen, ook  offertes, opdrachtbevestigingen en visitekaartjes. Kortom alles wat moet worden ontworpen, laat ik aan Manja over. Ik kan Manja aan iedereen aanbevelen. Ze schakelt snel, heeft aan 1 woord voldoende en levert exact op wat ik in mijn hoofd heb. Manja neemt alle tijd voor je en denkt graag mee. Het liefst houd ik Manja dus voor mijzelf ;-)

Chantal Jansen Wetenswaardig

Chantal Jansen | Wetenswaardig

Wat anderen zeggen!

Manja heeft voor mijn Instagram-account Brenda Kookt Canva templates ontworpen, daarnaast ook een e-book, media kit en een bedankkaartje, allemaal passend bij mijn huisstijl. Communicatie met Manja heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft echt gekeken naar wat bij mij past, hierdoor zijn het prachtige Canva templates geworden die ik bijna dagelijks gebruik.

Brenda Hoff 
Brenda Kookt

Brenda Hoff | Brenda Kookt

Wat anderen zeggen!

Wat ben ik ontzettend blij met mijn huisstijl! Toen ik begon met mijn bedrijf heb ik zelf in Canva een logo in elkaar gefietst, prima voor toen maar niet passend voor nu. Het is zo tof om te zien hoe snel Manja in de gaten had wat bij me past. De communicatie verliep heel soepel en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Ik kan iedereen een samenwerking met Manja aanraden, ze is écht goed! En ook nog eens een super leuk mens!

Esther Botter
VirtualEs VA

Esther Botter | VirtualEs VA

Wat anderen zeggen!

“Wist je dat Manja’s middle name ‘overdeliverer’ is? Ik ook niet, maar dat ontdekte ik toen ze aan de slag ging met mijn huisstijl! Nieuw logo, nieuwe kleuren… en ongeveer 8467 grafische elementjes in alle soorten en maten kreeg ik in mijn inbox. Ik kan helemaal los, haha! Fijn om met deze mooie basis mijn nieuwe merk in de wereld te gaan zetten! Het moest licht, lucht en positieve vibes uitstralen, maar ook kracht, en volgens mij is dat hartstikke goed gelukt. Kijk maar op mijn website! 😍)”

Annelies Ludwig-Kaan | Zon in je Copy

Annelies Ludwig-Kaan | Zon in je Copy

Wat anderen zeggen!

Jennifer de vries
Wilde Bloemen

“Ik liet de logo’s aan een vriendin zien en het eerste wat ze zei; oh ja, dit ben jij, past echt helemaal. Een mega compliment voor jou! Ik ben er echt dolgelukkig mee. “

Jennifer de Vries | Wilde Bloemen

Wat anderen zeggen!

Valentin Tone
Nike

Manja created a beautiful logo for a major project within our company. From day one she was very responsive and all of the design effort was led by her. From a simple set of requirements, she was able to use her creativity and created something beautiful.

Valentin Tone | Nike

Wat anderen zeggen!

Marloes Ratten
Macramé for beginners

“Zooo leuk! Dankjewel :D. Ik ben echt groot fan van de kleine illustraties die erbij zitten,
heel passend! Ook de kleurencombi is heel mooi!
Mijn eigen brein wordt er al helemaal crea bea van dus dat is mooi :D”

Marloes Ratten | Macramé for Beginners

Wat anderen zeggen!

Sanne Gorter
Horse and the City

Manja is absoluut een aanrader! Ze is twee keer voor mij aan de slag gegaan: één keer met een ontwerp voor een logo en één keer voor een ontwerp voor onze bruiloft uitnodigingen, inclusief een beeldmerk. Manja luistert goed naar je wensen en heeft daarnaast ook zelf frisse ideeën. Beide keren was het ontwerp een schot in de roos!

Sanne Gorter | Horse and the City

Wat anderen zeggen!

Remko Drubbel
Mr. Drubbel

Manja Ontwerpt heeft voor mij een huisstijl en bij behorende branding ontworpen. Bij het hele proces werd ik perfect op de hoogte gehouden en was veel ruimte voor eigen input.
Erg tevreden met het eind resultaat, Manja is mijn go to voor alles wat grafisch ontworpen moet worden!

Remko Drubbel | Mr. Drubbel

Wat anderen zeggen!

Isabelle Manschot
Band met de Horeca

Wat ben jij goed! Idee opperen en dan met een plan komen die geheel aansluit bij onze wensen!! Topper! Wij zijn erg blij met alles wat jij hebt gedaan voor ons. Van tips, communicatie en snelheid, in 1 woord: super!!!

Isabelle Manschot | Band met de Horeca

Wat anderen zeggen!

Jurian Stevens
Impact Adventures

Manja heeft ons geholpen met het ontwikkelen van onze nieuwe huisstijl. We hebben goed kunnen samenwerken en is Manja uiteindelijk tot een perfect resultaat gekomen

Jurian Stevens | Impact Adventures

Wat anderen zeggen!

Auke Tummers
Samen

Het enthousiasme, de kennis, motivatie, creativiteit, veel ideeën, luisteren naar onze wens, waren onder meer de aspecten, vaardigheden en waarden die ons aansprak in Manja Ontwerpt. Onze ideeën waar wij met ons concept heen wilden werden verwerkt in het huisstijl ontwerp. En wat is het resultaat mooi!

Auke Tummers | Samen

Wat anderen zeggen!

Jenny Juist

Wat zo fijn aan Manja is, is dat ze kijkt naar jouw stijl en niet haar eigen stijl opdringt, wat je toch vaak bij ontwerpers hebt. Ze geeft goed advies over wat wel en niet gaat werken en stuurt daarmee naar de juiste oplossing. Ze werkt ook snel en secuur. Bij Manja aan het juiste adres!

Jenny Juist

Wat anderen zeggen!

Jenny Juist

Manja heeft ons al meerdere keren op een prettige en vlotte wijze geholpen. Of het nu gaat om een website ontwerp of het ontwikkelen van een huisstijl. Zoek je een ontwerper die met je meedenkt, zelf ook met goede ideeën komt en zichzelf ook nog eens steeds opnieuw uitvindt, dan ben je bij haar zeker aan het juiste adres!

Reinard Everts | NSFO

Wat anderen zeggen!

En sturen maar!

Ik heb een ontwerp nodig

Laat me weten wat je precies nodig hebt en dan neem ik z.s.m contact met je op!

Ik neem z.s.m. contact met je op 

Je bericht is verstuurd! 

Volg me ook op instagram!

KVK: 76856240 • BTW: NL003117909B22 • ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER