IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

Wat houd dat in?

De Instagram make-over

< TERUG

Kort gezegd: Ik neem jouw Instagram onder de loep en denk met je mee over hoe je deze visueel zo aantrekkelijk mogelijk er uit kunt laten zien.

Vervolgens zwaai ik een paar keer wild met mijn toverstaf en tover ik 'poef!' templates in je huisstijl in Canva. Je hoeft na afloop alleen nog zelf tekst en beeld toe te voegen.
Heerlijk, want je hoeft zelf nog amper na te denken over: “hoe het nu weer allemaal te ontwerpen?” Zo heb je niet de kosten van alles elke maand uitbesteden, maar wel dezelfde kwaliteit en de professionele uitstraling!

En pssst.. je kunt de meeste templates ook nog eens prima gebruiken voor linkedin,
twee vliegen in één klap dus!

Maar er zit nog veel meer bij deze pakketten, dus lees snel verder!

Inclussief volledig
huisstijlpakket!

WERKWIJZE

>
>

>

>

>


>
>

3 templates ontworpen in jouw huisstijl In post en story formaat + max 3 kleur varianten van elke template, waarvan evt. 1 carrouselpost
Max 3 bijpassende Story 
highlight covers
Ik denk met je mee wat voor type posts je zou kunnen gebruiken
Overzicht hoe je profiel er uit kan komen te zien
Alles aangeleverd in Canva, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken
Max 3 correctie rondes
Template adviesgesprek: waar moet je opletten bij het gebruik van de templates?

Combi pakket a.k.a Jedi Master

V.A. €2500,- | DUUR 6/7 WEKEN

WERKWIJZE

>
>

>

>

>


>
>

V.A. €850,- | DUUR 3/4 WEKEN

Van kikker naar prins

Wat het kost en wat je krijgt

In totaal dus 18 templates, zie ook werkwijze. Wil je graag meer templates? 
Vanaf €45,- kun je deze er los bijkopen.

>

>>

>

>

>

>
>

>>

>

>

>

>
>

3 templates ontworpen in jouw huisstijl In post en story formaat + max. 3 kleur varianten van elke template, waarvan evt. 1 carrouselpost
Max 3 bijpassende Story highlight covers
Ik denk met je mee wat voor type posts je zou kunnen gebruiken
Overzicht hoe je profiel er uit kan komen te zien
Alles aangeleverd in Canva, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken
Max 3 correctie rondes
Template adviesgesprek: waar moet je opletten bij het gebruik van de templates?

Portfolio

Q&A

Templates zijn vooraf gemaakte sjablonen voor bijvoorbeeld je posts, stories, maar ook je cover omslagen. Handig, want dan hoef je zelf niet meer na te denken hoe alles eruit komt te zien. En dat scheelt een hoop tijd! Wel kun je de templates helemaal aanpassen naar je eigen huisstijl.

Je kunt alle foto's, video's en teksten steeds weer opnieuw aanpassen. Ik probeer er ook voor te zorgen dat al je huisstijl elementen die ik verwerk in de templates, zo geplaatst zijn in Canva dat je die zelfs om kunt kleuren (indien mogelijk). 

De templates zijn te gebruiken voor Instagram, maar je zou ze ook bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor LinkedIn. Dit bespreken we even van te voren, zodat ik je in een zo compatible mogelijk formaat kan aanleveren.

✨ geen tijd of zin hebben om steeds maar weer opnieuw te moeten bedenken hoe alles er uit moet komen te zien. 

✨ weten dat het belangrijk is om alles er professioneel en herkenbaar uit te laten zien, maar het kost telkens zoveel tijd. Je bent liever met andere dingen bezig.

✨ geen eenheid krijgen in hun Instagram profiel.

✨ hun plezier terug willen in het posten, want het is immers een belangrijk onderdeel van hoe je je klanten (zou willen) binnen halen.

Het is bedoeld voor ondernemers die:

✨ Het zorgt voor een mooie, verzorgde feed, helemaal in je huisstijl. Waardoor je professioneler en betrouwbaarder overkomt en daardoor meer klanten trekt.

✨ Je hoeft niet meer te twijfelen of het wel ok is wat je plaatst, want alles is op elkaar afgestemd, zelfs als je spontaan posts maakt en niet altijd alles van te voren wil plannen. 

✨ Je bent een stuk sneller klaar met het designen van je content. 

✨ Ik denk niet alleen mee met wat voor soort templates je nodig hebt, maar ik geef je ook advies hoe je ze vervolgens het beste toe kunt passen.

✨ Bovendien heb ik er ook voor gezorgd dat ze gebruiksvriendelijk zijn, door ze te ontwerpen in Canva. Zo kun je de Templates zelf in gebruik nemen en heb je mij niet meer nodig!

Canva is een (gratis) online ontwerp tool. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je Instagram content ontwerpen, maar ook flyers, posters, presentaties en nog veel meer. Er is ook een betaalde versie (€12,- per maand) waarbij je ook in een handomdraai je afbeeldingen zonder achtergrond kunt maken. Daarnaast is er in beiden versie een scala aan fotografie (stockbeeld) dat je kunt gebruiken. Om je eigen lettertypes te laden heb je ook de betaalde versie nodig.

Er zijn dan twee mogelijkheden:

1. Dan zoeken we een lettertype dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van je huisstijl lettertype, zo kun je de gratis versie van Canva blijven gebruiken.

2. Je meldt je aan voor de betaalde versie van Canva voor €12,- per maand. Dan kunnen we je huisstijl lettertypes inladen en gebruiken.

Het mooiste is als je al een huisstijl hebt. Maar wat ook volstaat is als je een website hebt. Dan gebruiken we de kleuren, lettertypes en evt. stijl elementen die daar in verwerkt zitten. Heb je geen huisstijl, maar zou je er wel graag eentje willen, dan is het misschien een idee om naar het combi pakket te kijken. Hierin zitten zowel Templates op Maat, als het ontwerpen van een huisstijl bij in.

Geen probleem, samen kijken we even goed naar wat je nodig hebt en blijkt dat de paketten helemaal niet aansluiten qua hoeveelheid, dan maak ik alsnog een offerte op maat.

Geen probleem! Onderdeel van het pakket is dat ik met je meekijk naar wat jij nodig hebt. Ik stel dan een lijst op van alle soorten posts en stories die handig zouden kunnen zijn. Jij leest deze lijst rustig door en bedenkt wat je daarvan wel of niet zou kunnen gebruiken en vult hem eventueel nog aan. Samen komen we er uit!

Nee, dat doe ik niet, ik gebruik soms teksten als voorbeeld die jij eerder gebruikt hebt en soms verzin ik zelf iets. Maar ik ben zeker geen copywriter. Ben je naar iemand opzoek die teksten voor je schrijft, dan kan ik je mensen uit mijn netwerk aanbevelen.

Dat kan, het is afhankelijk van wat en hoeveel je precies nodig denkt te hebben. Zet het voor me op de mail, dan plannen we daarna een kennismakingsgesprek in en dan bespreken we de mogelijkheden.

Ja, momenteel heb ik alleen nog een Etsy shop, maar binnenkort komt er op deze website ook een webshop waar ik kant en klare template pakketten verkoop. Check hier mijn Etsy Shop voor meer info.

Nee dat mag niet, de templates zijn puur voor eigen gebruik, voor je eigen onderneming. Je mag er niks van gebruiken of doorverkopen voor je klanten.
Zie ook mijn Algemene Voorwaarden.

Manja ontwerpt niet alleen, ze denkt ook echt met je mee. Ik vond het zo moeilijk om posts te bedenken, laat staan het uitwerken van de vormgeving hiervan. Ze heeft mijn huisstijl perfect verweven in makkelijk te gebruiken templates. De investering is voor mij direct teruggewonnen in ontzorging. Ik heb zóveel templates ontvangen, er is nu altijd wel iets om te posten. Ik kreeg ook allerlei tips over hoe je mooi en samenhangend in jouw huisstijl kan blijven posten. Ik raad Manja aan ie-de-reen aan!

Fleur de Koning
Strictly Design

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Fleur de Koning | Strictly Design

Ik ben vaak bezig met Instagram van andere bedrijven. Dan schiet mijn eigen verhaal er snel bij in. Dat wilde ik anders gaan doen. Via via kwam ik bij Manja terecht en het idee van de templates is super effectief. Het is een geweldig hulpmiddel om leuke content te delen. Ik gebruik Canva al even, maar de standaard templates maken het nog gemakkelijker. De samenwerking met Manja was ook erg prettig!

Claudia Verbree
Juffrouw Rood

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Claudia Verbree | Juffrouw Rood

De templates hebben gezorgd vooreen heerlijke voorraad aan diverse templates die ik op mijn social media kan gebruiken. Zo kan ik makkelijker een eenheid creëren. De templates zijn ook erg makkelijk in Canva aan te passen en ze zijn helemaal in de stijl gemaakt die bij mijn merk past.  Manja heeft precies uitgewerkt waar ik naar opzoek was. en kan hier heel goed mee vooruit. Ik heb zoveel om uit te kiezen! 

Cindy Franx
Liefs van Cindy

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Cindy Franx | Liefs van Cindy

Marieke van der Heijden  Natuurlijk MaMarieke

"Wauw wauw wauw! Dit is fantastisch! Super thanks! Zo veel meer rust, love it! Haha en dat zijn vier uitroeptekens na vier zinnen , dus je ziet ik ben blij. Kan niet wachten om met de templates aan de slag te gaan! Zo goed dit!"

Reacties & REVIEWS

Marieke van der Heijden | Natuurlijk MaMarieke

Manja heeft mijn Insta leven echt zo veel eenvoudiger gemaakt. Ik had altijd een haat liefde verhouding met t platform omdat t me voorheen bizar veel tijd kosten en het eigenlijk een groot rommeltje was. Maar tegelijkertijd zorgde t ook voor hele mooi connecties. Sinds ik de templates van Manja gebruik is het easypeasy, is er veel meer eenheid en krijg ik zelfs complimenten over mijn tijdlijn. Yoehoe 💃 Ik kan dus alleen voor je cheeren als je het ook overweegt. Thank me later 😉🍀❤️

 De Templates op Maat zorgden voor meer rust in mijn creatieve brein en verduidelijking van mijn huisstijl op mijn social media kanalen. Door de kant en klare templates vind ik het gewoon weer leuk om posts en stories te maken!  De samenwerking was ook super fijn!

Angela van der Voort
De WOONetaleur

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Angela van der Voort | De WOONetaleur

Wát ben ik ontzettend blij met de templates! Ik kreeg templates voor posts, stories en hoogtepunten. Deze zijn heel makkelijk te gebruiken in Canva. Het is heerlijk om alleen nog maar over de inhoud na te hoeven denken. Ik kan iedereen een samenwerking met Manja aanraden, ze is écht goed! En ook nog eens een super leuk mens! 

Esther Botter
VirtualEs VA

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Esther Botter | VirtualEs VA