Say what?

DE MAGISCHE TAKE-OVER

< TERUG

Kort gezegd: Ik zet drie producten naar keuze voor je om in je nieuwe huisstijl.

En dan heb je een huisstijl, maar eh… en nu? 

Tja dan komt eigenlijk pas de echte hobbel. Want nu moet je hem gaan toe passen en doorontwikkelen, in bijvoorbeeld je LinkedIn omslag, je posts, facturatiepapier, visitekaartjes,  etc.

Bij veel ondernemers breekt dan het zweet uit en dat snap ik wel. Hoe doe je dat nou allemaal op een goede consequente manier? Dat uitzoeken en uitproberen kost zoveel tijd!

Don’t worry, daar heb ik een nieuwe dienst voor ontwikkeld. Ik neem alles voor je uithanden. Ik zet alles wat je nodig hebt voor je om in je nieuwe huisstijl. 

Ik pak 3 producten naar keuze aan en tover deze in een handomdraai om in je nieuwe huisstijl. Zo hoef jij daar lekker niet meer je hoofd over te breken. 

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Visitekaartje
LinkedIn en Facebook omslag 
Profielfoto in huisstijl
Blog omslag
Facturatie papier
Offerte papier
E-mail handtekening 
Website banner
E-book omslag
Bedank/kerstkaart
Notitieblokje

Je kunt kiezen uit drie van de volgende producten:

Heb je een website nodig, Illustraties of animaties? Bezoek dan zeker even mijn 'Magische Makkers' pagina. Ik werk namelijk samen met de leukste creatieve ondernemers!

KOSTEN €450,-

Magische makkers

Zit er niet bij wat je zoekt?

Ik ben van alle markten thuis, dus neem dan vooral contact met me op!

DIT WIL IK!

Deze pagina is nog under construction!

Manja ontwerpt niet alleen, ze denkt ook echt met je mee. Ik vond het zo moeilijk om posts te bedenken, laat staan het uitwerken van de vormgeving hiervan. Ze heeft mijn huisstijl perfect verweven in makkelijk te gebruiken templates. De investering is voor mij direct teruggewonnen in ontzorging. Ik heb zóveel templates ontvangen, er is nu altijd wel iets om te posten. Ik kreeg ook allerlei tips over hoe je mooi en samenhangend in jouw huisstijl kan blijven posten. Ik raad Manja aan ie-de-reen aan!

Fleur de Koning
Strictly Design

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Fleur de Koning | Strictly Design

Ik ben vaak bezig met Instagram van andere bedrijven. Dan schiet mijn eigen verhaal er snel bij in. Dat wilde ik anders gaan doen. Via via kwam ik bij Manja terecht en het idee van de templates is super effectief. Het is een geweldig hulpmiddel om leuke content te delen. Ik gebruik Canva al even, maar de standaard templates maken het nog gemakkelijker. De samenwerking met Manja was ook erg prettig!

Claudia Verbree
Juffrouw Rood

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Claudia Verbree | Juffrouw Rood

De templates hebben gezorgd vooreen heerlijke voorraad aan diverse templates die ik op mijn social media kan gebruiken. Zo kan ik makkelijker een eenheid creëren. De templates zijn ook erg makkelijk in Canva aan te passen en ze zijn helemaal in de stijl gemaakt die bij mijn merk past.  Manja heeft precies uitgewerkt waar ik naar opzoek was. en kan hier heel goed mee vooruit. Ik heb zoveel om uit te kiezen! 

Cindy Franx
Liefs van Cindy

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Cindy Franx | Liefs van Cindy

Marieke van der Heijden  Natuurlijk MaMarieke

"Wauw wauw wauw! Dit is fantastisch! Super thanks! Zo veel meer rust, love it! Haha en dat zijn vier uitroeptekens na vier zinnen , dus je ziet ik ben blij. Kan niet wachten om met de templates aan de slag te gaan! Zo goed dit!"

Reacties & REVIEWS

Marieke van der Heijden | Natuurlijk MaMarieke

Manja heeft mijn Insta leven echt zo veel eenvoudiger gemaakt. Ik had altijd een haat liefde verhouding met t platform omdat t me voorheen bizar veel tijd kosten en het eigenlijk een groot rommeltje was. Maar tegelijkertijd zorgde t ook voor hele mooi connecties. Sinds ik de templates van Manja gebruik is het easypeasy, is er veel meer eenheid en krijg ik zelfs complimenten over mijn tijdlijn. Yoehoe 💃 Ik kan dus alleen voor je cheeren als je het ook overweegt. Thank me later 😉🍀❤️

 De Templates op Maat zorgden voor meer rust in mijn creatieve brein en verduidelijking van mijn huisstijl op mijn social media kanalen. Door de kant en klare templates vind ik het gewoon weer leuk om posts en stories te maken!  De samenwerking was ook super fijn!

Angela van der Voort
De WOONetaleur

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Angela van der Voort | De WOONetaleur

Wát ben ik ontzettend blij met de templates! Ik kreeg templates voor posts, stories en hoogtepunten. Deze zijn heel makkelijk te gebruiken in Canva. Het is heerlijk om alleen nog maar over de inhoud na te hoeven denken. Ik kan iedereen een samenwerking met Manja aanraden, ze is écht goed! En ook nog eens een super leuk mens! 

Esther Botter
VirtualEs VA

Reacties & REVIEWS

Reacties & REVIEWS

Esther Botter | VirtualEs VA